* * * Mezunların Dikkatine * * *

Haz 19, 2015

2014-2015 Yılı Lisans Mezuniyet Töreni

08 Temmuz 2015 Çarşamba Günü Saat 18.30 da İTÜ Stadyumu'n da Yapılacaktır.

KEP VE CÜBBE

• Kep, cübbelerin ve davetiye dağıtımı fakültelerde 22 - 29 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Lütfen fakültenizin Öğrenci İşleri duyurularını takip ediniz.
  • Mezun olabilmek için 5 dersi kalmış olan öğrencilerimiz; törene katılabilmek için fakültelerine 22 - 29 Haziran 2015 tarihleri arasında yazılı başvuru yapmalıdırlar. Fakülteler tarafından talebi onaylanan öğrencilerimiz cübbe ve davetiyelerini (kontenjan dahilinde) 30 Haziran 2015 günü fakültelerinden teslim alabilirler.
  • Kep ve cübbesini almayan öğrenciler kesinlikle törene katılamayacaktır.
  • Kep ve cübbe alımı için Vakıfbank Maslak Şubesi İTÜ Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı Hesabına (IBAN No : TR 0700 0150 0158 0072 9685 5662) 30 TL yatırılacaktır. Dekontun bir kopyası cübbe ve kep alımı sırasında Fakülte Öğrenci İşlerine verilecektir. Bu ücret iade edilmeyecektir.
  • Öğrenci kep ve cübbelerini teslim alırken kimlik kartını veya 30 TL (bankaya yatırılandan farklı olarak) depozito verecektir. Cübbenin geri tesliminde kimlik veya depozito iade edilecektir. Kepler mezunlarda kalacaktır.

MEZUN OLACAKLARIN YAPMASI GEREKENLER
  • Kütüphane borcu olanların borçlarını ödemesi, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ’ndan "kütüphaneye borcu yoktur" belgesi alması gerekmektedir.
  • Mezun bilgi sistemine (www.mbs.itu.edu.tr) kayıt olunması gerekmektedir.
  • Yemin Metni Formu imzalanacaktır. Form Fakülte Öğrenci İşleri tarafından verilecektir.

DİKKAT !
  • İngilizce kredinizin tam olduğunu,
  • Staj günlerinizin sisteme girilmiş olduğunu (Fakülte staj komisyonlarına başvurarak gerekli düzeltmeleri yapınız),
  • ÇAP Öğrencileri için staj muafiyetlerinin işlenmiş olduğunu, kontrol etmeyi unutmayın!

DİKKAT !
  • Belgelerin tümü Fakülte Öğrenci İşlerine teslim edilecektir.
  • Hatırlatma : Törenden sonra diplomaların verildiği haftada cübbeler iade edilebilir.
Mezuniyet tören alanına ulaşım için tıklayın